• facebook
  • twitter
  • LinkedIn
  • googleplus
  • youtube

Foaming

aplikasi Foaming

beton busa, ogé katelah aircrete, beton foamed, foamcrete, beton lightweight sélular atawa kamampuan dénsitas beton, diartikeun salaku slurry dumasar semén, sareng minimum 20% (per volume) busa entrained kana mortir plastik. [1] Salaku lolobana euweuh agrégat kasar dipaké pikeun produksi beton busa istilah bener bakal disebut mortir tinimbang beton; eta meureun nu disebut "semén foamed" ogé. Dénsitas beton busa biasana beda-beda ti 400 kg / m³ ka 1600 kg / m³. kapadetan ieu normalna dikawasa ngaganti ku pinuh atawa bagian tina agrégat rupa kalawan busa.

3-Foaming

Manufaktur

beton Foamed ilaharna diwangun ku hiji slurry semén sarta ngapung lebu atawa keusik jeung cai, najan sabagian suppliers nyarankeun semén murni tur cai jeung agén foaming pikeun mixes pisan lightweight. slurry Ieu salajengna dicampur ku busa aerated sintétik dina tutuwuhan campur kode beton. busa anu dijieun maké agén foaming, dicampurkeun jeung cai sarta hawa tina generator a. Agen foaming dipaké kudu bisa ngahasilkeun gelembung hawa kalawan tingkat luhur stabilitas, tahan ka prosés fisik jeung kimia di Pergaulan, nempatkeun tur hardening.

 

Foamed campuran beton bisa jadi dituang atanapi ngompa kana molds, atanapi langsung kana elemen struktural. busa nyandak slurry ka ngalir kalawan bébas alatan paripolah thixotropic tina gelembung busa, sahingga eta janten gampil dituang kana formulir dipilih atawa mould.The bahan kentel merlukeun nepi ka 24 jam keur solidify (atawa sakumaha saeutik jadi dua jam lamun uap kapok jeung hawa nepi ka 70 ° C pikeun ngagancangkeun prosés.), gumantung kana variabel kaasup hawa ambient tur asor. Sakali solidified, anu ngahasilkeun kabentuk bisa dileupaskeun tina kapang na.

aplikasi

Beton Foamed bisa dihasilkeun kalawan kapadetan garing 400 nepi 1600 kg / m³, kalawan 7 poé kaunggulan kira 1 nepi ka 10 N / mm² mungguh. Beton busa tahan seuneu, sarta sipat insulasi termal na acoustical na nyieun idéal pikeun rupa-rupa kaperluan, ti insulating floors na roofs, mun batal keusikan. Éta ogé sabageanna bisa dipake keur lombang reinstatement.
Sababaraha tina aplikasi tina beton busa téh:
blok precast
precast elemen témbok / panels
tuang-di-situ / matak-di-tempat tembok
insulating santunan peletakan
lanté insulasi screeds
screeds insulasi hateup
sunken bagian ngeusian
lombang reinstatement
sub-base di Bina Marga
ngeusian tina blok kerung
prefabricated papan insulasi

pasipatan

beton busa téh bahan wangunan serbaguna ku metoda produksi basajan nu relatif murah dibandingkeun autoclave beton aerated. Busa sanyawa beton ngamangpaatkeun lebu laleur dina campuran slurry téh langkung mirah kénéh, sarta boga dampak kirang lingkungan. beton busa dihasilkeun dina rupa kapadetan ti 200 kg / m³ ka 1.600 kg / m³ gumantung aplikasina. produk dénsitas torek bisa jadi potong ukuran béda. Bari produk dianggap wangun beton (kalawan gelembung hawa ngaganti agrégat), qualities termal na acoustical insulating na luhur nyieun hiji aplikasi pisan béda ti beton konvensional.

tren panganyarna na ngembangkeun

Dugi dasawarsa ka tukang, beton busa geus dianggap salaku lemah jeung non-awét ku ciri shrinkage tinggi. Ieu alatan gelembung busa stabil nyababkeun beton busa ngabogaan sipat cocog pikeun ngahasilkeun probability density pisan low (Kurang leuwih 300 kg / m³ dénsitas garing) ogé beban bearing aplikasi struktural. Éta kituna penting pikeun mastikeun yén hawa entrained kana beton foamed dikandung dina stabil dina waktos anu sareng gelembung seragam pisan leutik nu tetep gembleng sarta terasing, sarta ulah sahingga ngaronjatkeun perméabilitas tina némpelkeun semén antara rongga.

Ngembangkeun agén foaming dumasar sintétik-énzim, stabilitas busa enhancing admixtures na generating busa husus, Pergaulan sarta ngompa alat tos ningkat kuatna busa jeung ku kituna busa beton, sahingga mungkin ka rancang sakumaha lampu sakumaha 75 kg / m³ density.The énzim ngawengku protéin kacida aktif asalna biotechnological sarta henteu dumasar kana protéin unattractive hydrolysis.In taun panganyarna foamed beton geus dipaké sacara éksténsif dina Bina Marga, wangunan komersil, wangunan rehabilitasi musibah, sakola, apartemen jeung kamajuan perumahan di nagara sapertos Jerman, AS, Brazil, Singapura, India, Malaysia, Kuwait, Nigeria, Botswana, Mexico, Indonesia, Libya, Arab Saudi, Aljazair, Irak jeung Mesir.

 


WhatsApp Online Chat !