KSJ semén mortir mixer - Cina Henan Batubara Panalungtikan Keming Mechanical
  • facebook
  • twitter
  • LinkedIn
  • googleplus
  • youtube

KSJ semén mortir mixer

Pondok Description:

KSJ Cement Mixer Technical Parameters: Items Unit Parameters Model / KSJ-200 KSJ-350 KSJ-500 Rated speed r/min 54 54 54 Mixing capacity L 200 350 500 Storage volume L 200 350 500 Motor Power kw 2.2 3 3 Total weight kg 170 200 250  Features: 1.KSJ cement mixer have double-deck chambers, including the upper chamber for slurry mixing and the lower chamber for slurry storage. 2.Reasonable structure, high efficiency and simple operation. 3.High production efficiency, well mater...


jéntré produk

Tags produk

Mixer semén KSJ

Parameter teknis:

item kamanunggalan parameter
model / KSJ-200 KSJ-350 KSJ-500
speed dipeunteun r / mnt 54 54 54
Pergaulan kapasitas L 200 350 500
volume gudang L 200 350 500
motor daya kw 2.2 3 3
total beurat kg 170 200 250

 Fitur:

  1. 1.KSJ mixer semén boga kamar ganda-dek, di antarana chamber luhur pikeun slurry campur kode jeung chamber handap pikeun neundeun slurry.
  2. Struktur 2.Reasonable, efisiensi tinggi na operasi basajan.
  3. efisiensi 3.High produksi, ogé bahan campur kode uniformity, ukuranana leutik, beurat lampu, gerakan fleksibel, pangropéa gampang jeung beberesih.
  4. 4.Superior bagian lalawanan abrasion. wilah mixer dijieun tina stamping paeh, teu distorsi, kakuatan tinggi.

Aplikasi:

  1. KSJ Series mixer semén anu biasana dilengkepan pompa grouting na pompa slurry nyampur jeung toko slurry.
  2. Ieu bisa dibenerkeun dina / mesin baseuh garing beton shotcrete atanapi shotcrete / pompa beton pikeun campuran semen / beton / mortir.
  3. Hal ieu loba dipaké di beton konstruksi / shotcrete torowongan, culvert, subway, tulangan lamping, karya PLTA, karya bawah tanah jeung luhur-métana laneway tina milik batubara jeung sajabana

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !