Shotcrete Mesin, Plastering Mesin, Kongrés Beton - Keming
  • facebook
  • twitter
  • LinkedIn
  • googleplus
  • youtube

jasa

Konsep Service: ngawula pamakéna tur nyugemakeun konsumen

  • Shotcrete

    Shotcrete

    Shotcrete, gunite atawa beton disemprot nyaeta beton atanapi mortir conveyed ngaliwatan selang sarta pneumatically projected dina laju tinggi onto beungeut, salaku téknik konstruksi. Hal ieu umumna bertulang ku rod konvensional baja, bolong baja, atawa serat.
  • Plastering

    Plastering

    Biasana kontraktor nu geus disadiakeun sagala tas ti gips moyok anu bakal diperlukeun, kitu ogé sagala suplai éksternal cai lamun imah teu acan nyambung.
  • Foaming

    Foaming

    beton busa, ogé katelah aircrete, beton foamed, foamcrete, beton lightweight sélular atawa kamampuan dénsitas beton, diartikeun salaku slurry dumasar semén, sareng minimum 20% (per volume) busa entrained kana mortir plastik.

Tentang Kami

roh perusahaan: bakti, tanggung jawab, inovasi, kaunggulan

  • 33

Diadegkeun dina 1979

Henan Élmu Batubara Research Institute Keming Mechanical tur listrik Equipment Co., Ltd. specializes dina panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung jualan nyemprot sarta ngompa produk jeung produk tambang. Ieu organisasi munggaran ngamekarkeun sarta ngahasilkeun nyemprot mesin di Cina jeung kiwari éta standar pikeun ngembangkeun industri nyemprot di Cina. Unit. Dina hadir, éta geus ngembangkeun sarta dihasilkeun rupa-rupa pertambangan Keming brand (rékayasa) produk garing sarta baseuh nyemprot seri, numput Tonjolan, numput grouting na numput sejen, jeung leuwih ti 50 variétas. 

 

Urang Dupi dipercaya

konsumén biasa urang

Henan Batubara Élmu Research Institute Keming Mechanical tur listrik Equipment Co., Ltd.?

Ieu gé mantuan anjeun meunang deui work.Fast na Qualitatively.

WhatsApp Online Chat !