Прсканиот бетон машина, Картон машина, бетон пумпа - Keming
 • Фејсбук
 • Твитер
 • Скопје
 • googleplus
 • YouTube

услуги

сервис концепт: служи на потрошувачите и да се задоволат потрошувачите

 • прсканиот бетон

  прсканиот бетон

  Прскан бетон, gunite или прскан бетон е бетон или малтер пренесе преку црево и пневматски проектиран на висока брзина кон површина, како техника за изградба. Тоа обично е засилен со конвенционалните челични прачки, челик мрежа, или влакна.
 • малтерисување

  малтерисување

  Нормално изведувачот веќе обезбедени сите торби на Гипс картонот има гипсано кои ќе бидат потребни, како и било каков надворешен снабдување со вода ако куќата се уште не е поврзан.
 • пенење

  пенење

  Пена бетон, исто така познат како aircrete, foamed бетон, foamcrete, мобилните лесен бетон или бетон намалена густина, се дефинира како кашеста маса на база на цемент, со минимум од 20% (по волумен) пена entrained во пластични малтер.

за нас

Претпријатие дух: посветеност, одговорност, иновации, совршеност

 • 33

Основана во 1979 година

Хенан јаглен наука Институт за истражување Keming Машинскиот и Електротехничкиот Опрема копродукции, Ltd е специјализирана за истражување, развој, производство и продажба на прскање и транспорт на производи и рударството производи. Тоа е првата организација за развој и производство прскање машина во Кина и сега тоа е стандард за развој на прскање индустрија во Кина. единица. Во моментов, таа ги развива и произведува различни видови на рударството Keming бренд (инженеринг) суво и мокро прскање серија производи, истиснување пумпи, фугирање пумпи и други пумпи, со повеќе од 50 сорти. 

 

Ние сме доверлив

Нашите редовни клиенти

Хенан јаглен наука Институт за истражување Keming Машинскиот и Електротехничкиот Опрема Co, Ltd?

Ние ќе ви помогнеме да се вработите во work.Fast и квалитативно.

WhatsApp Online Chat !