• facebook
  • twitter
  • linkedin
  • googleplus
  • youtube

Shotcretre

1-Banyu

Shotcretre / aplikasi gunite

Banyu, gunite utawa beton sêmbar iku beton utawa mortar sedulor liwat pipa lan kanthi tekanan digambaraken ing kecepatan dhuwur dhateng lumahing, minangka sawijining tèknik konstruksi. Punika biasanipun dikiataken dening kesatuan conventional baja, mesh, utawa fiber.
Banyu iku biasane istilah kabeh-klebu kanggo versi loro udan-mix lan garing-mix. Ing construction blumbang, Nanging, gawé shotcrete nuduhake udan mix lan gunite kanggo garing mix. Ing konteks iki, istilah iki ora bisa diijolake.
Banyu diselehake lan compacted ing wektu sing padha, amarga pasukan karo nozzle. Iku bisa sêmbar dhateng sembarang tipe utawa wangun saka lumahing, kalebu wilayah vertikal utawa nduwur sirah.

vs. garing mix udan

T cara kang mix garing melu manggonke úa garing menyang hopper banjur ngaturaken wong tekanan liwat selang kanggo nozzle. Nozzleman kontrol Kajaba iku banyu ing nozzle. Banyu lan dicampur garing ora rampung mixed, nanging wis rampung minangka dicampur cocog lumahing panampa. Iki mbutuhake nozzleman trampil, utamané ing kasus saka bagean nglukis utawa akeh banget dikiataken. Kaluwihan saka proses mix garing sing isi banyu bisa diatur instantaneously dening nozzleman, saéngga panggonan seko luwih efektif ing aplikasi nduwur sirah lan vertikal tanpa nggunakake accelerators. Proses mix garing migunani ing aplikasi repair nalika perlu kanggo mungkasi kerep, minangka material garing gampang kosong, bisa diperlokake saka selang.

 

Udan-mix gawé shotcrete melu mompa saka beton sadurunge disiapake, biasane siap-campuran beton, kanggo nozzle. tekanan hawa wis ngenalaken ing nozzle kanggo Impel dicampur nuju lumahing panampa. Prosedur udan-proses umum mrodhuksi kurang mbalek, sampah (nalika materi tumiba lantai), lan bledug dibandhingake proses garing-mix. Ing kauntungan paling proses udan-mix iku kabeh úa sing pipis karo banyu lan aditif dibutuhake, lan volume uga luwih gedhe bisa diselehake ing kurang wektu saka proses garing.

vs. garing mix udan

S mesin hotcrete kasedhiya kang ngontrol proses lengkap lan wis cepet banget lan gampang. Cara manual lan mesin sing digunakake kanggo proses uyuh udan nanging beton sêmbar udan wis tradisional Applied dening mesin. The hasil semprotan dhuwur lan gedhe salib-bagean sing karya dadi mechanized. Sistem uyuh Concrete karo Pumps duplex sing utamané dipigunakaké kanggo nggarap campur udan. Boten kados Pumps konkrit conventional, sistem iki kudu ketemu requirement tambahan saka ngirimke aliran beton sing minangka pancet sabisa, lan mulane dadi, kanggo njamin aplikasi semprotan podho '.


WhatsApp Online Chat !