• facebook
  • twitter
  • linkedin
  • googleplus
  • youtube

plastering

tugas Plasterer kang

Biasane contractor wis diwenehake kabeh tas saka Gypsum plester sing bakal needed, uga sembarang sumber njaba saka banyu yen omah durung disambungake. Kru plastering perlu nggawa pribadi lan peralatan dhewe lan kadhangkala sumber manik dhewe.
Ing Tugas sing plasterer biasane samesthine kanggo ngrampungake.
Plasterer biasane kudu pokok pisanan utawa dalan Cornerbead dhateng saben protruding sudhut (external) saka nang omah. Care dijupuk kanggo priksa manawa iki ndadekake tembok dipikir sakcara lan luwih saka skill ing mripat saka tindakan liya.
"Bead" rawuh akeh gaya; Kiro-kiro saka kabel bolong ditempelake dening Staples kanggo gelar logam abot sing kudu tacked karo kuku. Varieties plastik uga ana.
Manik kudu diukur lan Cut kanggo ukuran; bilur ora bend utawa Warp iku. Ing panggonan ngendi luwih saka siji sudhut meets; ends ing manik kang sing Cut ing amba lan 2 utawa luwih tips diselehake minangka cedhak bebarengan minangka allowable; nrenyuhake nanging ora nyalip. Manik wis rampung dijamin karo plester sarta liyane tembok lan plester uga mbantu kanggo terus tenan. Prodhuk rampung mung godhong Strip logam kapapar cilik ing panonjolan saka sudhut kang bakal dijamin nalika tembok iki dicet. Iki godhong, sudhut looking resik terus.
Lan cara alternatif katon ing omahé lawas sing mbentuk sudhut dibunderaké utawa bullnosed nggunakake kayu quirked manik Staff. Staff manik, a dowel 1 inch karo kira-kira 1/3 dipun cukur mati mburi, disetel ing pojok jaba dening Joiner ing situs, fastened menyang dihubungake kayu nyetel menyang bata / pemblokiran lapisan, utawa kanggo ing pigura kayu. Plester wis mbukak nganti Staff manik lan banjur Cut bali lokal kanggo manik utawa "quirked" supaya pinggiran wulu banget ngendi plester meets titisan.
Ing arsitektur quirk punika 'V' cilik saluran shaped digunakake kanggo insulate lan menehi relief menyang ngecor dibunderaké gilig. Kanggo nggawe sudhut plastered, gawe jas (Browning) wis plastered nganti Staff manik, banjur quirk wis Cut menyang jas backing luwih jembar sethithik tinimbang ukuran rampung. Nalika skimming jas ndhuwur wis Applied, maneh manik diisi skimmed ing lan banjur, nggunakake pinggiran sakcara, quirk iku maneh-Cut menyang ambane rampung, biasane ing lan amba 45 jurusan kira-kira menyang titisan. Quirk bakal ndhelikake crack cilik akhire sing bakal mbentuk antarane Staff manik lan plester.

Nggawe pribadi

Plasterer perlu kanggo isi ember 5-galon partway karo banyu. Saka ember iki kang macet trowel utawa trowels lan panggonan menyang macem-macem pribadi.
Biasane plasterer wis siji trowel kanggo "laying ing" (proses manggonke lendhut dhateng tembok).
Sawetara banjur tetep trowel lawas sing wis bend prayoga ing (kurva banana) kanggo digunakake kanggo tujuan "texturing"; yen disebut kanggo dening homeowner ing. A lay-ing trowel cenderung banget warata iki lan vakum disebabake dening banyu bisa kelet kanggo tembok, mekso wong luh iku mati lan kanthi mangkono wis nulis ulang wilayah.
Akhire, siji bisa duwe account trowel anyar "durung bejat-in" kang bakal digunakake kanggo "mecah"; iki nalika plester iki saklawasé atos lan kang wis ngalusake metu nabrak utawa Isi ing sembarang dips cilik (kucing pasuryan) kanggo nggawe tembok dipikir kaya sheet seragam saka plester putih nggilap.
Paling plasterers duwe pilihan dhewe kanggo ukuran trowel padha nggunakake. sawetara nyekeli trowels gedhe minangka 20 inci dawa nanging pakewuh misale jek dadi 16 "× 5". Saka pengalaman ing account preferred punika stainless steel Marshalltown. Padha duwe luster brassy kanggo wong-wong mau, sing nangani karet lan ora bakal jugangan utawa teyeng yen sengaja kiwa ing sewengi banyu nalika wong seneng nyolong trowel biasa kang mbutuhake pangopènan nanging luwih cukup kanggo dangu lan pitting bisa menehi " cokotan "sing mbantu nalika" pagawean "(pass pungkasan nalika plester wis angslup).
Menyang ember uga dadi rerumput gedhe digunakake kanggo cipratan banyu dhateng tembok lan kanggo ngresiki pribadi kang, rerumput Paint kanggo ngalusake sudhut, lan sudhut manuk kanggo mbentuk sudhut (sanadyan akeh nuduhake manuk apik kanggo njaga kamar harmonious).
Alat buckets sing pisanan katahan cedhak meja mix banjur minangka plester wiwit nyetel sing dipindhah nyedhaki tembok sing lagi makarya ing. Wektu dadi faktor amba punika minangka sapisan plester wiwit harden (pesawat) bakal nglakoni nyedhaki kanthi cepet lan plasterer wis wates cilik kesalahan kanggo njaluk tembok Gamelan.
Dhateng meja nyawiji plasterer biasane mranata kang "wulung" supaya bakal Handy nalika kang perlu direbut lan supaya rereget mati mau. Sembarang lebu ing plester bisa dadi gangguan utama.
Menang plester utawa ngisor?
Plasterers biasane bakal dibagi kamar, (utamané tembok gedhe utawa dhuwur-ceilinged) menyang ndhuwur lan ngisor. Ing siji apa ing ndhuwur bakal nindakake saka pojok langit-langit kang kanggo babagan dhuwur weteng lan bisa mateni peti susu kanggo 8-mlaku (2.4 m) langit-langit, utawa bisa mateni stilts kanggo kamar 12-mlaku-dhuwur. Kanggo langit-langit katedral utawa tembok dhuwur banget, pementasan wis nyiyapake lan siji dianggo topside, wong luwih ngisor.
Ngresiki munggah sadurunge padha rampung proyek
Biasane rampung karo buruh ing. Ora globs plester kiwa ing jubin, tembok utawa sudhut sudhut manik. (Padha bakal nuduhake munggah dicet lan ngganggu jogan lan motong). Mbusak utawa rapi tumpukan kabeh sampah.

2-plastering

Pengawasan
Kabeh kamar lan tembok sing periksa kanggo gawe lan dents utawa goresan sing uga wis nyebabake saka wong bumping menyang tembok. Padha uga periksa kanggo nggawe manawa ora nabrak sing kiwa ing tembok saka plester splashed utawa banyu. Kabeh kamar sing dicenthang supaya manawa kabeh plester wis kalah metu saka cedhak supaya listrik bisa nginstal Sockets lan manawa ora pribadi sing kiwa konco. Godhong tembok siap kanggo tukang lan Finishers teka lan apa sing perdagangan.

Techniques plastering Interior

Gamelan
Pemilik ngarep lan boss plasterer kang biasane bakal arep sakdurunge gaya apa padha bakal digunakake ing omah. Biasane tembok langit-langit Gamelan lan kadhangkala. Biasane homeowner bakal milih kanggo duwe langit-langit nggunakake technique "tektur" minangka iku akeh luwih gampang, luwih cepet, lan kanthi mangkono luwih murah saka langit-langit Gamelan.

Ing prices kuotasi plasterer adhedhasar teknik kanggo digunakake lan kaki Papan supaya dijamin kanggo contractor utawa homeowner sadurunge karya wiwit. Sikil Papan iki dijupuk dening hangers utawa kira-kira dening subcontractor sirah dening ngetang wallboards sing teka ing standar industri 8 '12' dawa. Banjur nambah ing expenses ekstra kanggo soffits lan langit-langit katedral.

Ceiling kapindho utawa pisanan
Biasane yen langit-langit punika dadi Gamelan wis rampung pisanan, sadurunge tembok. Yen iku supaya tekstur, wis rampung sawise tembok.
Alesan kanggo iki sing diasilke nalika langit-langit lagi makarya ing plester bakal tiba lan cipratan dhateng tembok. Nanging susunan mix ora kudu smoothed metu nalika wiwit nyetel:
mangkono retardant kayata "Cream of tartar" utawa gula bisa digunakake kanggo ndawakake wektu setelan, lan gampang scraped mati ing tembok.
lan wiwit wektu iku ora minangka restraining saka faktor ing langit-langit tekstur campuran gedhe, utawa gawe-kanggo-bali campur bisa rampung lan kabeh langit-langit dijamin ing wektu sing padha.
alesan liyane iku manuk biasane mbukak bebarengan pojok ndhuwur sawise mengkono langit-langit Gamelan, banjur iku luwih gampang kanggo njaga pinggiran iki mengkono tembok pungkasan. Nanging langit-langit tekstur biasane ora kudu birded, mung campuran karo rerumput Paint banget udan. Ing kasus iki tembok wis rampung pisanan lan sudhut kawangun karo manuk.
Scratching
Esuké plasterer cenderung kanggo apa wis nyabrang kabeh lapisan bolong-taped ing tembok iku babagan kanggo nutupi; ing swatch banget lancip. Wallboard ndudohke Kelembapan metu saka Strip iki supaya nalika plasterer dadi liwat maneh nalika mengkono liyane tembok iku ora bakal ninggalake lapisan mlebu sing perlu Singing luwih.
Banjur ngiseni ing laladan langit-langit, supaya ora kudu babagan kanggo nggayuh iku sak liyane tembok; Lan formulir ing sudhut karo manuk kang. Iki nyimpen akeh needed wektu minangka proses iki lomba marang reaksi kimia.
Panumpangan
Saka Tabel mix plasterer ing scoops sawetara "lumpur" dhateng tengah Hawk karo trowel kang. Nyekeli Hawk ing mati-tangané lan trowel ing utami plasterer ing kang banjur scoops muter bulging plester dhateng trowel kang. iki njupuk dicokot saka laku kanggo master, utamané karo campur Soupy.
Banjur nyekeli podo trowel kanggo tembok lan ing amba sing tipis saka bangkekan kang nyoba kanggo seragam muter plester dhateng tembok. Ing proses padha squeegee a. Piyambakipun wiwit inchi ndhuwur lantai lan dianggo dalan kang munggah menyang langit-langit. Care dijupuk dadi seragam bisa minangka mbantu ing phase Kola.
Nuthuk mudhun
Gumantung ing wektu setelan saka plester. sapisan ing Kelembapan saka plester diwiwiti kanggo bisa digambar dening Papan pass kapindho digawe. iki diarani nuthuk mudhun. iku akeh kaya nglamar Paint roller ing tumindak bangkekan lan tujuan. Gamelan metu garis lan isi ing sembarang voids utama sing bakal nggawe karya ekstra sapisan plester wiwit saestu disetel. meksa banget sethitik wis Applied lan trowel punika katahan datar menyang tembok.

Setelan
Kadang accelerant bakal ditambahake kanggo campuran kanggo hasten wektu tundha saka phase nyawiji dhisikan nalika plester wiwit nyetel. Iki biasane rampung ing dina kadhemen nalika setelan wis telat utawa kanggo proyek cilik kanggo nyilikake Enteni.
Sawise plester ing tembok lan wiwit nyetel (iki bisa ditemtokake dening meja sing mranata pisanan), plasterer ing gingerly sprinkles banyu dhateng tembok; iki mbantu kanggo lapak setelan lan kanggo nggawe slip a. Banjur migunakake trowel lan asring rerumput wetted felt dianakaké ing tangan ngelawan lan entheng ndemek tembok ahead saka trowel bisa nganggo iki menyang sembarang kesenjangan cilik (dikenal minangka "catfaces") ing plester uga Gamelan metu atos lay-lan warata sembarang umpluk online sing kawangun sak setelan.
Iki wektu sing wigati amarga yen tembok nemu banget hard iku meh mokal kanggo isi ing sembarang kesenjangan minangka slip bakal ora ana maneh nyetel karo tembok lan bakal tinimbang mung garing lan tiba metu. Iki ndadékaké kanggo perlu apa diarani "mecah" minangka salah siji kudu lunga liwat tembok hard maneh lan maneh nyoba kanggo Gamelan metu tembok atos lan catfaces utama kudu kapenuhan ing karo putty bleger, peserta senyawa, utawa reworked dening campuran ing seger, jas lancip.
Ing tembok rampung bakal katon nggilap lan seragam warata lan Gamelan kanggo tutul. Sawise sawetara dina iku bakal dadi chalky putih lan bisa banjur dicet liwat.

Nyampur
Saka wektu tas sing mbuwang menyang tong minyak nalika tembok iki rampung nyetel diarani mix a. Werna-werna ing technique digunakake lan apa accelerant utawa retardant ditambahake, mix a biasane luwih bab rong jam.
Ing wektu akhir sing paling frantic yen Gamelan utawa yen campuran mranata luwih cepet saka diantisipasi. Yen mengkono iku wis ngandika campuran wis "ngagetake" lan biasane amarga nggunakake produk lawas utawa macem-macem jinis weather (asor utawa panas dina bisa nimbulaké plester kanggo nyetel cepet). Biasane mung telu utawa papat campur sing rampung ing dina minangka plastering banget tiring lan ora efektif ing cahya wajar ing sasi karo dusk awal.

Seasons
plastering wis rampung babak taun nanging masalah unik uga njedhul saka mangsa kanggo mangsa. Ing mangsa panas, panas cenderung kanggo nimbulaké plester kanggo nyetel luwih cepet. Plester uga ngasilake panas dhewe lan omah bisa dadi cukup hellish. Biasane kru plester bakal nyoba kanggo teka ing omah uga sadurunge esuke.
Ing sasi mangsa, cekak nimbulaké mbetahaken Ponggawa cahya. Ing tartamtu ngarepke iki lampu bisa nggawe malah tembok dipikir smoothest kaya lumahing rembulan. Bingung liyane ing sasi mangsa perlu nggunakake pemanas propana jet (kang bisa rereged plester kuning nanging ora digunakake babras iku), ora mung kanggo njaga plasterers anget nanging uga nyegah banyu ing campuran saka pembekuan lan ngasilaken kristal-kristal es sadurunge plester wis wektu kanggo nyetel. Uga yen selang banyu ora sak tenane lemes sadurunge ninggalake iku bisa beku liwat wengi lan rampung mandegake ing esuk.

Tekstur
Texturing biasane dilindhungi undhang-undhang kanggo kamar, langit-langit lan tembok Garasi. [Citation needed]
Biasane agen retarding ditambahake kanggo campuran. iki biasane Cream of Tartar (utawa "Dope" ing jargon ing plasterer kang) lan care kudu dijupuk karo jumlah ditambahake. Kakehan lan campuran uga tau nyetel ing kabeh. Nanging jumlah digunakake asring kira-kira; akeh cara siji nambah mlayu saka uyah kanggo resep. sampeyan nambah scoop cilik retarder, gumantung ing ukuran saka campuran. Retardant ditambahake supaya campur luwih bisa digawe, wiwit technique tektur ora mbutuhake wong kanggo ngenteni nganti wiwit nyetel sadurunge digunakake iku.
Lay-ing fase padha Gamelan nanging ditambahake nganggo jas kenthel. Sawise jas ing seragam plasterer banjur dadi bali lan manuk sudhut kang. Tetep adoh saka sudhut banjur nemu trowel karo kurva banana becik ing lan wiwit mbukak liwat tembok ing tokoh wolung utawa pola Ess, nggawe manawa kanggo nglintasi kabeh wilayah ing paling sapisan. Panjenenganipun nambah plester ekstra sethitik kanggo trowel kang yen perlu. Ing efek sakabèhé iku lapisan saka swaths Paint-kaya liwat kabèh ing langit-langit utawa tembok. Panjenenganipun bisa banjur mung lumaku adoh lan supaya iku Nyetel karo care dijupuk ora banget ninggalake globs sembarang lan manawa sudhut katon Gamelan lan linear.
Yen tembok iku dadi Gamelan lan langit-langit tekstur, biasane tembok wis rampung, banjur langit-langit sawise tembok wis disetel. Tinimbang rebirding ing langit-langit (kang bakal wis rampung nalika tembok iki glethakaken ing), a trowel resik dianakaké marang tembok lan sudhut sawijining mbukak bebarengan langit-langit kanggo "Cut ing" lan ngresiki tembok ing wektu sing padha. Baris iki banjur smoothed karo paintbrush kanggo nggawe transisi rapi.

Karang
The karang (teknis disebut url), nduwèni wangun bunder lan lumahing atos. iku tetep kanggo gawe karo handhold tengah lan kira-kira ukuran saka trowel standar. Sponge punika technique varian tektur lan digunakake biasane ing langit-langit lan kadhangkala ana ing kamar. Biasane nalika nggunakake kembang karang; wedhi ditambahake kanggo campuran lan technique diarani wedhi-karang.
Care kudu dijupuk ora kanggo ngadeg langsung ing trowel nalika mengkono iki minangka banget, banget karu, lan mbebayani kanggo njaluk gandum saka wedhi ing mripatmu; kang compounded dening gangguan saka jeruk uga. Iki kombinasi bisa gampang ngeruk mripat.
Lay-lan campuran padha karo texturing biasa. Nanging sawise seragam lan jas Gamelan wis diselehake ing langit-langit lan ing sudhut sing Cut ing; karang persegi khusus karo nangani wis mbukak antarane langit-langit ing gerakan nyalip lan bunder. Iki njupuk sawetara skill lan laku kanggo nindakake uga.
Sing dipikir sakabèhé iku pola jinis fishscale ing langit-langit, tembok kakus, etc Sanajan retarder iki biasane digunakake; care kudu dijupuk kanggo ngresiki metu karang sak tenane nalika rampung minangka sembarang plester sing hardens nang bakal mokal kanggo mbusak.

Langit-langit
Meritus asring dibutuhake kanggo plester paling langit-langit lan iku biasane harder kanggo lay-lan bisa saka tembok. Kanggo langit-langit short siji uga bisa karo crates susu. Kangelan apa regane asring nyebabake bom plester splattering ing jubin, tembok lan wong ing ngisor.
Iki kok langit-langit Gamelan, sing nganggo ora retardant lan sok-sok malah accelerant, sing rampung sadurunge tembok. Plester terbelakang bisa gampang scraped mati tembok plester Gamelan nalika udan. Sembarang splatters saka langit-langit Gamelan bisa gampang scraped mati blueboard gundhul nanging ora saka tembok wis plastered. Care kudu dijupuk nalika ngadeg ing trowel utawa plasterer liyane.
Kangelan umum digunakake langit-langit Gamelan duwé biaya luwih. Technique padha tembok Gamelan nanging ing amba kikuk kanggo plasterer ing.
.


WhatsApp Online Chat !