KBS Wet Banyu Machine - China Henan Coal Research Keming Teknik
  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • googleplus
  • youtube

Machine KBS Wet Banyu

Short Description:

KBS Wet Shotcrete Pump   Technical Parameters:  Items Unit  Technical parameters System air pressure MPa ≥0.7 Work air pressure MPa 0.4~0.7 Air consumption m3/min ≥13 Max. Conveying dist. (Horizontally/vertically) m 150/ 80 Main motor power kw 22 Max. operating oil pressure Mpa 19 Max. output pressure Mpa 8 Material feeding height mm 1100 Dimensions (L×W×H) mm 2990×1200×1300 Weight kg 1600 Features: KBS Full Hydraulic Mini Shotcrete Pump Machine high efficiency: fu...


  • Kapasitas (owah-owahan kacepetan stepless): 3 ~ 8m3 / h
  • Max. ukuran jumlah ongko: 15mm
  • Fineness pengaturan: ≥2.5
  • Aspek gawe ketagihan accelerator Cairan: 0 ~ 9%
  • Ngaturaken pipe ID .: 51/57 / 64mm
  • Slump Concrete: 10 ~ 18cm
  • Detail produk

    Tags Product

    KBS Wet  Banyu Pump
     
    paramèter Technical: 

    item unit  paramèter Technical
    online meksa sistem MPa ≥0.7
    online meksa Work MPa 0,4 ~ 0.7
    konsumsi Air m3 / min ≥13
    Max. Ngaturaken dist.
    (Horisontal / vertikal)
    m 150/80
    daya motor utama kw 22
    Max. meksa lenga operasi MPa 19
    Max. meksa output MPa 8
    dhuwur dipakani Material mm 1100
    Ukuran (L × W × H) mm 2990 × 1200 × 1300
    bobot kg 1600

    fitur:

    1. Machine KBS Full Hydraulic Mini Banyu Pump
    2. efficiency dhuwur: full hydraulic pumping technic, kinerja dipercaya.
    3. kadohan uyuh dawa: 150m horisontal lan vertikal 80m.
    4. terus-terusan flux luwes lan accelerator nambah volume.
    5. konsumsi fitting kurang, urip dawa layanan ngagem bagean.
    6. gerakan fleksibel, operasi trep lan pangopènan.

    aplikasi:

    1. ngirim beton kanthi jumlah ongko nggoleki lan mortir kanggo bangunan dhuwur.
    2. grout panas-terisolasi semen entheng foamed, lantai dadi panas mortir, lan gawe tingkat poto arsitektur lemah.
    3. semprotan konkrit kosong lan konkrit serat ing construction engineering.
    4. ngirim lan semprotan materi jampel refractory lan termal.
    5. semprotan lemah afforestation ing construction lingkungan ekologis.
    6. meksa perfussion kanggo tumpukan dhasar, backfill Tunnel overbroken, slope railway ndhukung, lan penanggulangan bencana.

  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

      WhatsApp Online Chat !