• facebook
  • twitter
  • linkedin
  • googleplus
  • youtube

foaming

aplikasi foaming

konkrit umpluk, uga dikenal minangka aircrete, beton foamed, foamcrete, beton entheng mRNA utawa suda Kapadhetan konkrit, wis ditetepake minangka slurry adhedhasar semen, karo minimal 20% (per volume) umpluk entrained menyang mortir plastik. [1] Minangka biasane ora kanthi jumlah ongko coarse digunakake kanggo produksi konkrit umpluk istilah sing bener bakal disebut mortir tinimbang konkrit; bisa disebut "semen foamed" uga. Ing Kapadhetan saka beton umpluk biasane beda-beda gumantung saka 400 kg / m³ kanggo 1600 kg / m³. Kapadhetan biasane kontrol dening substituting kanthi utawa bagéan saka agrégat nggoleki karo umpluk.

3-Foaming

Manufacturing

konkrit foamed biasane kasusun saka slurry semèn fly awu utawa wedhi lan banyu, senadyan sawetara supplier nyaranake semen murni lan banyu karo agen foaming kanggo campur entheng banget. slurry iki luwih pipis umpluk aerated tiron ing tanduran sing nyawiji konkrit. umpluk digawe nggunakake agen foaming, pipis, banyu, lan udhara saka generator. Agen foaming digunakake kudu bisa gawé umpluk online karo tingkat dhuwur saka stabilitas, tahan kanggo proses fisik lan kimia sing nyawiji, manggonke lan hardening.

 

Foamed dicampur beton bisa diwutahake utawa pompa menyang cetakan, utawa langsung menyang unsur struktural. umpluk mbisakake slurry kanggo mili bebas amarga prilaku thixotropic saka umpluk umpluk, saéngga dadi gampang diwutahake menyang wangun milih utawa mould.The materi kenyal mbutuhake nganti 24 jam kanggo dadi atos (utawa minangka sethitik minangka rong jam yen uap nambani karo suhu nganti 70 ° C kanggo akselerasi proses.), gumantung ing variabel kalebu suhu sekitar lan asor. Sawise solidified, produk kawangun bisa luwar saka jamur sawijining.

aplikasi

Konkrit foamed bisa diprodhuksi karo kepadatan garing saka 400 kanggo 1600 kg / m³, karo 7-dina kekiyatan saka kira-kira 1 kanggo 10 N / mm² mungguh. Konkrit umpluk tahan geni, lan jampel termal lan acoustical sawijining wis becik kanggo sawetara saka sudhut tujuan, saka insulating jubin lan atap, kanggo mbatalaké Isi. Iku uga utamané migunani kanggo trench Reinstatement.
A sawetara saka aplikasi saka beton umpluk sing:
pamblokiran precast
precast unsur wall / Panel
matak-in-situ / Cast-in-panggonan tembok
insulating rugi mbikak
lantai jampel screeds
screeds jampel gendheng
sunken bagean Isi
trench Reinstatement
sub-basa ing dalan-dalan
Isi saka pamblokiran kothong
prefabricated Boards jampel

Properties

konkrit umpluk iku sawijining bahan bangunan Versatile karo cara produksi prasaja sing relatif inexpensive dibandhingake autoclave konkrit aerated. Umpluk senyawa konkrit nggenepi fly awu ing campuran slurry luwih murah isih, lan wis impact kurang lingkungan. konkrit umpluk diprodhuksi ing macem-macem kepadatan saka 200 kg / m³ kanggo 1.600 kg / m³ gumantung aplikasi. produk Kapadhetan korek bisa Cut menyang macem-macem ukuran. Nalika produk dianggep wangun beton (karo umpluk online ngganti agregat), kuwalitas termal lan acoustical insulating sawijining dhuwur wis aplikasi beda banget saka beton conventional.

tren anyar lan pembangunan

Nganti taun kepungkur, beton umpluk wis dianggep kaya wong ringkih lan non-awet karo ciri shrinkage dhuwur. Iki amarga ing umpluk umpluk boten stabil ngasilaken ing beton umpluk gadhah sifat cocog kanggo prodhuksi banget kurang Kapadhetan (Kurang saka 300 kg / m³ Kapadhetan garing) uga ngemot prewangan aplikasi struktural. Punika mila penting kanggo mesthekake yen online entrained menyang beton foamed sing ing stabil ing wektu sing padha umpluk seragam cilik banget sing tetep utuh lan sepi, lan ora mangkono nambah permeabilitas tempel semen antarane voids.

Pangembangan agen foaming adhedhasar gawean-enzim, stabilitas umpluk nambahi Admixtures lan ngasilaken umpluk specialized, nyawiji lan mompa peralatan wis apik stabilitas ing umpluk lan Empu umpluk konkrit, nggawe kui bisa Pabrik minangka cahya minangka 75 kg / m³ density.The enzim kasusun saka protein Highly aktif asal biotechnological lan ora adhedhasar protein unattractive hydrolysis.In taun anyar foamed konkrit wis digunakake cetha ing dalan-dalan, bangunan komersial, bangunan papan pemulihan bencana, sekolah, Apartemen lan pembangunan omah ing negara kayata Jerman, USA, Brazil, Singapore, India, Malaysia, Kuwait, Nigeria, Botswana, Mexico, Indonesia, Libya, Saudi Arabia, Algeria, Irak lan Mesir.

 


WhatsApp Online Chat !