Banyu Machine, plastering Machine, Pump Concrete - Keming
  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • googleplus
  • youtube

layanan

konsep Service: ngawula konsumen lan gawe marem konsumen

  • Banyu

    Banyu

    Banyu, gunite utawa beton sêmbar iku beton utawa mortar sedulor liwat pipa lan kanthi tekanan digambaraken ing kecepatan dhuwur dhateng lumahing, minangka sawijining tèknik konstruksi. Punika biasanipun dikiataken dening kesatuan conventional baja, mesh, utawa fiber.
  • plastering

    plastering

    Biasane contractor wis diwenehake kabeh tas saka Gypsum plester sing bakal needed, uga sembarang sumber njaba saka banyu yen omah durung disambungake.
  • foaming

    foaming

    konkrit umpluk, uga dikenal minangka aircrete, beton foamed, foamcrete, beton entheng mRNA utawa suda Kapadhetan konkrit, wis ditetepake minangka slurry adhedhasar semen, karo minimal 20% (per volume) umpluk entrained menyang mortir plastik.

Babagan awake dhewe

roh Enterprise: pengabdian, tanggung jawab, inovasi, kaunggulan

  • 33

Founded in 1979

Henan Science Coal Research Institute Keming Mekanikal Electrical Equipment Co., Ltd. spesialisasi ing riset, pembangunan, produksi lan dodolan uyuh lan mompa produk lan produk pertambangan. Iku organisasi kapisan kanggo berkembang lan gawé uyuh machine in China lan saiki iku standar kanggo pangembangan industri uyuh ing China. unit. Ing saiki, iku wis dikembangaké lan diprodhuksi macem-macem jinis mining Keming account (engineering) produk garing lan teles uyuh seri, Pumps extrusion, Pumps grouting lan Pumps liyane, karo luwih saka 50 varieties. 

 

Kita dipercaya

pelanggan kita biasa

Henan Coal Science Research Institute Keming Mekanikal Electrical Equipment Co., Ltd.?

Bakal mbantu njaluk maneh work.Fast lan qualitatively.

WhatsApp Online Chat !